• ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

  Πατησίων και Γλάδστωνος αρ.3, Αθήνα

 • ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

  Δευ-Παρ: 9.00πμ-2.00μμ και 5.00μμ-8.30μμ

 • 215.55.15.967

  Fax 215.55.15.968

                                                           ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ   ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ   ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ   ΑΓΩΝΑ

Σήμερα  Τρίτη 21/2/23,στά Γραφεία μας,συνεδρίασε η  Επιτροπή   Εκλογικού  Αγώνα  τής  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑΣ( ΔΗΠΑΕ).μέ θέματα:

τήν  λήψη αποφάσεων γιά εκλογικά θέματα καί προτάσεις γιά τήν συγκρότηση τού εθνικού ψηφοδελτίου.

                                                                              ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΕΝΤΖΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Φίλες και φίλοι θέλω να ευχαριστήσω τα απερχόμενα μέλη του πολιτικού γραφείου για την προσφορά και το έργο τους, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όπως και εσάς βέβαια, άλλωστε η αντικατάστασή τους οφείλεται σε προσωπικούς λόγους του καθενός. Αλλά όλοι τους παραμένουν ενεργοί στο κόμμα. Θέλω επίσης να επισημάνω, ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα παρόλες τις αντιξοότητες και τα προβλήματα που είχαμε, το κόμμα συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Καθημερινά έχουμε καινούργιες προσχωρήσεις και εγγραφές από προοδευτικούς ανθρώπους, που θέλουν να αγωνιστούν μαζί μας. Γιατί βλέπουν ότι το ΠΑΝ.ΠΡΟ.Κ. είναι η μόνη λύση. Εύχομαι στο νέο πολιτικό  γραφείο καλή επιτυχία στο δύσκολο αυτό δρόμο που διαλέξαμε!

ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

 
Το νέο πολιτικό γραφείο απαρτίζεται από τα κάτωθι μέλη:

 1. Πρόεδρος: Νικόλαος Σπέντζος
 2. Γραμματέας & Υπεύθυνος οργανωτικού: Γκέκας Δημήτρης
 3. Εθνικής Οικονομίας: Κυριακού Έφη
 4. Πολιτισμού: Σπαθαράκη Μαντώ
 5. Δημόσιας Διοίκησης: Κρητικού Δέσποινα
 6. Εξωτερικών: Πρόκου Ναυσικά
 7. Γραφείο Τύπου & Ενημέρωσης: Λιβανού Μαίρη
 8. Οικονομικών: Αποστολίδου Βίκυ
 9. Υγείας & Πρόνοιας: Καπαταϊδάκη Μαίρη
 10. Εσωτερικών & Εθνικής Ασφάλειας: Μεταξάκης Μιχάλης 

Πανελλήνιο Προοδευτικό Κίνημα - Πατησίων και Γλάδστωνος αρ. 3, Αθήνα, τηλ. 215 55 15 697

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

 
Συνήλθε στις 18/10/2017 ημέρα Τετάρτη,εκτάκτως το πολιτικό γραφείο,ενώ σχολίασε τα τρέχοντα γεγονότα,όπως το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου,την υπογεννητικότητα,και για την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη,έγιναν εκτιμήσεις για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αμερική και βέβαια εμείς εκφράζουμε τις επιφυλάξεις μας, ως προς το αποτέλεσμα.Πάντως ένα ταξίδι και μια επαφή με τον πρόεδρο των Η.Π.Α παραμένει ιστορικό γεγονός.
 
Το ΠΑΝ.ΠΡΟ.Κ. συνεχίζει τις επαφές με προσωπικότητες του ευρέως δημοκρατικού χώρου,ανένταχθους. Οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν και να αγωνιστούν μαζί μας.Επίσης συνεργεία του κινήματος μοιράζουν φυλλάδια και ενημερώνουν τους Έλληνες πολίτες.Ο αγώνας συνεχίζεται. 

ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ

Επανέρχεται πάλι η αλλαγή του εκλογικού νόμου. Σύμφωνα από έγκυρες πηγές που έχουμε η κυβέρνηση του κου Τσίπρα θα επαναφέρει σύντομα προς ψήφιση την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Για να δούμε τα κόμματα ποια στάση θα κρατήσουν, γιατί όλοι μιλούν για απλή αναλογική και απλή αναλογική δεν έχουμε. Την προηγούμενη φορά που ήρθε στη βουλή η αλλαγή νόμου, το ΠΑΣΟΚ δεν τήρησε τα λεγόμενά του. Ελπίζουμε στις προσεχείς εκλογές να πάμε με έναν νέο εκλογικό νόμο, πιο αναλογικό απαλλαγμένο από τα βαρίδια.

Tη μεταπολίτευση του 1974 όλα τα κόμματα της εποχής εκείνης πλην της Ν.Δ μιλούσαν για την απλή αναλογική ως πάγιος εκλογικός νόμος. Μμερικά έγιναν κυβέρνηση όπως το πασοκ το  κκε - κκε εσωτερικού τη συνεργασία με τον Μητσοτάκη για να μην ξεχνιόμαστε. Είχαν τη δύναμη και όμως όπως και τόσα αλλά που έλεγαν  τα ξέχασαν.

Τώρα ο Συριζα φέρνει στη βουλή την απλή αναλογική . για ποια αναλογική μιλάτε; να αναιρέσετε τους μπόνους των 50 βουλευτών από το πρώτο κόμμα και να πάρουν ψήφο οι νέοι στα 17 και είσοδο για τη βουλή 3% ;

όχι κύριοι

αυτή δεν είναι αναλογική!

Mη γελιέστε είναι ακόμη ένας εκλογικός νόμος όπως τόσοι άλλοι. Φοβάστε μη μπουν στη βουλή νέοι άνθρωποι με καθαρό μυαλό και φανεί η γύμνια σας.

Ανακυκλώνετε τα ίδια και τα ίδια . είστε όλοι υποτακτικοί των αφεντικών σας και για αυτό προσπαθείτε  να βρείτε δικαιολογίες.

Το Πανελλήνιο Προοδευτικό Κίνημα έχει πάγιο αίτημα την απλή αναλογική . 

δε συμβιβάζεται 

δεν υποχωρεί.

θα δούμε ποσό προοδευτικοί και δημοκράτες είστε.

εμπρός λοιπόν τολμήστε!

© 2017 Πανελλήνιο Προοδευτικό Κίνημα. All Rights Reserved. Designed By DDI